Royal Copenhagen hos Rått & Sanselig
Inspirasjon

Royal Copenhagen hos Rått & Sanselig

Det ikoniske serviset fra Royal Copenhagen finnes nå hos oss på Rått & Sanselig Fritzøe Brygge og på nettshoppen! Det fine servise som ikke går av mote, serviset som du kan kombinere med andre farger, kule glass og fint bestikk!

Royal Copenhagen
Royal Copenhagen

Royal Copenhagen har en lidenskap for det blå. Blå er troskapens og hemmelighetens farge, og fargen blå er derfor en farge som kunstnere i fortiden ville betale dyrt for. Det er fargen som forfattere skriver om. Og det er også fargen som Royal Copenhagens malere er spesialister i.

Blå har utallige toner og nyanser. Den klareste og reneste blåfargen, kobolt, brukes til å dekorere det klassiske Royal Copenhagen Musselmalt-serviset. Tusenvis av år før dette, fra så langt tilbake som 2600 f.Kr., brukte egyptere og andre sivilisasjoner kobolt til å skape en intens blåfarge til glass, glasur og keramikk.

Royal Copenhagen
Royal Copenhagen musselmalet

Royal Copenhagen er mest kendt for det hvite porselenet med det blå mønster, men der finnes mye annet servise som er lekkert og delikat. Serien Flora er helt nydelig og elegant. Flora bærer vakkert den blomstrende arven fra Royal Copenhagen inn i fremtiden. Hver servisedel bærer på sitt eget utsnitt av blomster som vi kjenner dem fra hagene våre.

Royal Copenhagen Flora
Royal Copenhagen Flora
Royal Copenhagen Flora

Velkommen innom oss for å se utvalget fra Royal Copenhagen musselmalet og Flora. Det er jo snart jul, og ønskelisten skriver jo ikke seg selv 😉 Produktene fra Royal Copenhagen er nydelig gaver både at ønske seg og at give til en man holder av!

Legg igjen en kommentar