Om Rått & Sanselig

R&S ble startet i eiers drømmelokalet på torget i Larvik i mai 2004. Etter 10 års drift her ble lokalene for små og vi måtte flytte til nabobygget og utvidet med 200 herlige og lyse kvadratmeter.

Her er butikken i stadig forandring, og blandingen mellom stramt og lekent både på interiør –og klessiden har blitt vår suksess. I 2008 utvidet vi med en butikk i Stavern, som fikk navnet Råsa.

Her har vi åpent syv dager i uken, og har et utvalg av interiørvarene i Larvik, men på klesfronten finnes en egen mer hverdagslig stil, men mange av de samme merkene.

Nå satser vi hardt på nett og vi ønsker å kunne gi kundene våre et stort utvalg av det som finnes i butikken vår i Larvik.

Med vårt nye datasystem vil det være enkelt for oss å hjelpe dere med ønsker på vår nettshop, så ikke vær redd for å ta kontakt!

Vi ønsker å gi god service, være unike i vårt vareutvalg og dermed gjøre shoppingen på nett til en inspirasjon og glede!

Vi fører klesmerker som Ganni, Baum und Pferdgarten, Arnie Says, Second Female, Cathrine Hammel, Stella Nova, by TiMo, og ikke minst Moss Copenhagen.
På interiørsiden merker som Muuto, Hay, House Doctor, Tine K Home, Afro Art, Skandinavisk, Bruka Design, Kähler og Mr. Plant!

Glad shopping!

les om rått & sanselig